Deși mulți dintre noi ar răspunde fără să stea prea mult pe gânduri că iPhone X sau Galaxy S9 sunt cele mai scumpe telefone din lume, ar fi destul de departe de adevăr.

Revista Bussines Talks vă prezintă cele mai scumpe telefoane din lume care nu excelează deloc în caracteristici cât în materialele din care sunt făcute sau împodobite.

Iată Top 5 al celor mai scumpe telefoane din lume din 2018:

  1. Diamond Rose iPhone 32 GB – (8 milioane $)

Diamond Rose iPhone depășește cele mai îndrăznețe visuri, este cel mai scump telefon din lume din 2018. Acesta este un Apple iPhone simplu, nu are caracteristici suplimentare avansate, este același telefon ca iPhone 4S. Dar motivul acestui preț exorbitant este că designerul a atașat 500 de diamante de culoare roz, ceea ce îl face cel mai scump telefon din lume.

Designul cu diamante a fost creat de Stuart Hughes, diamantele sunt pe partea laterală, sigla Apple de pe spate este de asemenea din diamante, precum și butonul din față , toate cu un total de 500 de diamante de culoare roz.

Diamond Rose iPhone a venit cu un ecran touchscreen de 3,5 inch cu rezoluția de 640 x 960 pixeli protejat de Corning Gorilla Glass, Oleophobic. Are 32 GB și 8 MP camera din spate, cu blitz LED și o cameră frontală de 2 MP. Ruleaza sistemul de operare iOS 4.0.

  1. Gold Sticker iPhone 3G 32 GB – (3 milioane $)

Începem să trecem la lucruri tot mai serioase. Al doilea telefon cel mai scump din lume Gold Sticker iPhone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3G. Are un ecran de 3,5 inch cu Corning Gorilla Glass cu protecție oleofobă. Este ornat cu diamante, există 136 de diamante de 7,1 carate.Telefonul are o greutate de 271 grame.

Al doilea cel mai scump telefon este placat cu aur pur de 22 de carate, Kashmir Gold.

  1. Kings Button iPhone 3G – (2,5 milioane $)

Kings Button iPhone 3G este pe locul trei între cele mai scumpe telefoane din lume. Ecranul este de 3,5 inch și protecție Corning Gorilla Glass cu acoperire oleofobă și o rezoluție de 320 × 480 pixeli.Corpul telefonului King este acoperit pe contur și în jurul butonului de acasă de 138 de diamante albe de 6,6 carate. Are o baterie nedemontabilă, cu un timp de convorbire de până la 12 ore și timp de așteptare de până la 300 de ore. Smartphone-ul Kings Button iPhone rulează sistemul de operare IOS versiunea 4.0, are o cameră spate de 8 MP și una frontală de 2 MP. Memoria internă este de 32 GB, fără slot de card micro-SD și are 512 MB.

  1. Diamond Crypto Smartphone – (1,3 milioane $)

Crypto-ul Diamond a fost lansat în 2006 cu un ecran tactil de 2,2 inch și un spațiu intern de stocare de 64 MB. Nu are nimic deosebit în materie de caracteristici. Smartphone-ul Diamond Crypto funcționează cu sistemul de operare Windows versiunea CE, nu are cameră foto.

Diamond Crypto este din aur alb și ornat cu diamante. Este un telefon dreptunghiular și are culoarea argintie. Prețul mare vine de la faptul că este acoperit cu 50 de diamante prețioase de culoare albă și în conformitate cu firma producătoare Crypto Diamond, are o tehnologie și caracteristici care îl protejează contra furtului.

  1. Goldvish Le Million – (1,2 milioane $)

Acest telefon a primit titlul de cel mai scump telefon din Franța în 2006. Este realizat din aur de 18k și din aur alb de 20 carate. Este disponibil în două culori auriu și de culoare albă. Goldvish Le Million are ecranul de 3,5 inch și o camera primară cu 2.0 MP și o memorie internă de 2 GB.

Goldvish Le Million este aproape să intre în Top 3 cele mai scumpe telefoane din lume. Designul telefonului a fost conceput de către Emmanuel Gueit. Goldvish Le Million a fost lansat în Swaziland.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro