Visul tău este să îți construiești o casă pe teren, însă te lovești de diverse probleme? Fie că bugetul tău este redus, fie că terenul pe care vrei să construiești este prea mic, echipa eProiecte vine cu soluții pentru ca visul tău să prindă contur.

Astfel, un proiect de casă cu mansardă este avantajos pentru cei care își doresc o locuință cu mai mult spațiu la un preț mai accesibil sau pentru cei care au un teren cu o suprafață mai mică. Echipa eProiecte pune la dispoziția doritorilor proiecte de case cu mansardă atât mai simple, cât și mai complexe la care se pot adăuga garaj, terasă sau balcon.

Un acoperiș tip mansardă transformă podul într-un spațiu practic datorită pantelor blânde și prezenței ferestrelor. Un astfel de acoperiș adaugă în mod substanțial o altă parte locuibilă într-o casă. În plus, aceasta are puține restricții în ceea ce privește designul interior.

De asemenea, echipa eProiecte înțelege faptul că fără ajutor o casă este mult mai greu de construit și pentru a scuti din timpul și energia clienților, aceasta se poate ocupa atât de realizarea proiectului, cât și de întreg parcurusul de proiectare, autorizare și execuție. Echipa este formată din 7 arhitecți și 4 ingineri specializați, ceea ce oferă garanția calității fiecărei lucrări.

Pe site-ul companiei pot fi văzute și achiziționate proiecte deja realizate, toate proiectele de pe site putând fi modificate în funcție de dorințele clienților. Acestea pot fi livrate oriunde în România, iar cei ce aleg să construiască cu echipa beneficiază și de o reducere pentru realizarea proiectului.

Cu peste opt ani de experiență și peste 1200 de proiecte de case realizate în toată România, echipa eProiecte spune că autorizează anual peste 160 de proiecte în țară și adaptează orice proiect nevoilor clienților. De asemenea, toate proiectele sub marca eProitecte au obținut autorizația de construire.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro