16.9 C
bucureşti
15 aprilie 2024

Despre noi

Business Talks aduce comunității de afaceri din România știri, analize, date, insights dar și acces exclusiv la unii dintre cei mai importanți lideri de business ai momentului.

Business Talks este o nouă publicație de afaceri oferită de ElfNet. Revista și website-ul sunt citite în fiecare lună de mii de antreprenori și oameni de afaceri.

Business Talks furnizează știri, comentarii și analize celor ce activează în sectorului de afaceri. Business Talks oferă actualizări, știri și sfaturi ce sunt utile proprietarilor de afaceri, finanțatorilor, investitorilor, directorilor companiilor, antreprenorilor și IMM-urilor din România. Oferim știri din domeniul afacerilor, atât online, cât și în format tipărit.

Revista este realizată de o echipă de jurnaliști seniori, cu peste 20 ani de experiență în presa cu profil economic.

Echipa noastră editorială dedicată oferă un amestec echilibrat de perspectivă și analiză relevante pentru cititorii noștri din lumea afacerilor. Pe lângă actualități și știrile zilnice, Business Talks publică, de asemenea, rapoarte, videoclipuri și ghiduri concepute pentru a oferi o înțelegere mai profundă a mediului de afaceri și pentru a oferi sfaturi cu privire la tendințele recente. Oferim în mod regulat opinii ale unor analiști financiari, juriști și oameni de afaceri pentru a furniza conținut editorial de calitate pentru cititorii noștri.

Scris pentru cititorul modern de afaceri, Business Talks oferă o perspectivă asupra lumii corporative globale și înzestrază cititorii săi cu cunoștințe ce-i ajută să ajungă înaintea concurenței lor.

Conținutul editorial acoperă domeniile de interes pentru comunitatea de business, de la evenimente, burse-fonduri mutuale, companii, industrie, bănci – asigurări, la consultanță de business sau antreprenoriat.

Fii parte a afacerii totale

Business Talks oferă, de asemenea, întreprinderilor posibilitatea de a beneficia de conținutul vizionat de mii de lideri din industrie în fiecare lună prin oferta noastră de articole și opțiuni de publicitate. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum ar putea beneficia afacerea dvs., contactați-ne mai jos.

Pentru întrebări editoriale sau publicitare, vă rugăm să ne contactați la redacție@business-talks.ro