Ce companie a înregistrat comenzi de 50 miliarde de dolari în 2018?

În ciuda conflictelor, deprecierilor și a controverselor, Uber Technologies reușește să înregistreze în 2018 comenzi în valoare de 50 miliarde de dolari pentru serviciile de transport şi cele de livrare de mâncare, conform Reuters.

Totodată, Uber a depus în decembrie actele pentru oferta publică iniţială, care ar putea avea loc cel mai devreme în trimestrul al doilea. Compania concurează umăr la umăr cu rivala americană Lyft pentru a deveni prima companie de ride-sharing care se va lista la bursă.

Cu pierderi de 1,8 miliarde de dolari, veniturile totale au crescut cu 43% față de 2017, respectiv 11,3 miliarde de dolari. Datele anuale fiind importante în mod special pentru a arăta posibililor investitori traiectoria afacerilor companiei.

De asemenea, Uber Eats a atras comenzi trimestriale de peste 2,5 miliarde de dolari, potrivit unei persoane apropiate situaţiei. Uber a prezentat Uber Eats ca cea mai mare companie de comenzi online de mâncare din afara Chinei.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro