2024 vine cu o premieră în mediul de business online din România. Lansarea Matchit.company, platforma digitală ce face posibil matching-ul între companii- pentru conectarea cu clienți și furnizori noi.

În contextul actual al economiei, două cele mai mari provocări ale antreprenorilor sunt găsirea de noi clienți și extinderea pe noi piețe, pentru servicii și produse. Matchit.company a fost creată tocmai ca o soluție smart, pentru nevoia firmelor de diversificare a portofoliului de clienți și furnizori. Astfel, noua platformă digitală propune o schimbare de paradigmă, ce aduce ca noutate conceptul de matching, o alternativă mult mai eficientă la clasicul search.

Când o companie are ca obiectiv creșterea numărului de clienți noi sau de furnizori, clasicul search nu ajută prea mult. În locul cheltuirii de resurse, timp si bani, pentru promovare și o mai mare vizibilitate pe motoarele de căutare, noua platformă digitală propune un algoritm puternic de matching, ce știe să “potrivească” automatizat firmele compatibile între ele. Ca urmare, dacă pentru domeniul B2B rata de conversie obținută prin Google AdWords abia dacă se apropie de 2,58% (conform wordstream ), pe matchit.company conversia este de 5%, aproape se dublează. Cum este posibil? Pe noua platformă, companiile sunt conectate între ele de un algoritm eficient de matching, bazat pe compatibilități, preferințe pentru anumite domenii de activitate, geo-locație și pe descoperirea de noi oportunități de business. Matchit.company ușurează astfel procesul de diversificare a portofoliului de clienți noi si furnizori, ajutând companiile să-și concentreze resursele pe crearea de produse sau servicii tot mai competitive.

Dacă ești antreprenor, înscrie-ți și tu businessul pe matchit.company, si conectează-te cu clienții și furnizorii pe care nici nu știai ca-i poți avea.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro