Top 5 insule de vis din Grecia

Business Talks îți prezintă Top 5 insule de vis din Grecia, renumită pentru apele cristaline și restaurantele rustice din porturi, cuprinde peste 6000 de insule în Marea Egee și Marea Ionică. Cu toate acestea, se știu foarte puține amănunte despre astfel de insule frumoase. Tu știi de aceste locații?

  1. Ammouliani

Situată pe peninsula Halkidiki, această frumoasă insulă are o doză bună de aromă rustică, combinată cu plaje cu nisip alb. Locația este relativ necunoscută pentru turiști. Majoritatea vizitatorilor insulei sunt greci păstrând astfel atmosfera autentică. Încearcă o excursie cu barca la Muntele Athos, ca să te bucuri de faimoasa mănăstire agățată de stâncă.

2. Antiparos

Este situată vizavi de insula din Paros, fiind un refugiu relaxant preferat de turiștii străini.
Aici poți vizita peștera incredibilă din centrul insulei.

3. Schinoussa

Dacă îți dorești să ajungi într-o locație retrasă, insula idilică Schinoussa, poate fi destinația perfectă pentru tine. Aceasta are o populație de doar 250 de locuitori și pe sezon numără doar câteva zeci de turiști. Poți ajunge pe insulă cu feribotul de la Pireu sau din portul principal al Atenei.

4. Halki

Halki își păstrează încă aura maiestuoasă. Ajungând în portul Emborio, vei observa casele mari din secolul al XIX-lea, care atestă trecutul ilustru al insulei. Halki posedă acum o atmosferă mai somptuoasă, care va face ca plimbarea ta pe insulă să fie de neuitat. Și dacă tot ai ajuns aici, nu uita să vizitezi castelul din secolul al XIV-lea, aflat deasupra rămășițelor lui Horio. Crede-ne, priveliștea din partea de sus este într-adevăr spectaculoasă!

5. Leros

Leros este o insulă liniștită a Dodecanezilor, cu frumoase golfuri împrejmuite de nisip alb, situată între Patmos și Kalymnos. Aceasta este nepoluată și este suficient de mare pentru a putea fi explorată. Aici îți poți petrece zilele rătăcind în jurul satelor pitorești și golfurilor încântătoare.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro