Când pășești în Grădina Hotelului Restaurant La Castel, un cadru feeric, rupt parcă din poveștile de altădată, te invită într-o altă lume, în care rafinamentul și confortul oaspeților se așează la aceeași masă.

Uitând de zgomotul orașului, în mijlocul naturii, fiecare masă este o experiență culinară inedită, care te poartă într-o călătorie gastronomică, atât pe meleagurile pitorești, cât și în jurul lumii.

După o masă copioasă în Grădina de Vară, pașii noștri se îndreaptă către Hotelul La Castel, care a găzduit mii de oaspeți de-a lungul celor 7 ani, de când și-a deschis ușile pentru călătorii veniți să descopere frumusețile Iașiului sau să lege parteneriate de succes.

În Hotelul La Castel se simte un aer de regalitate, prin amenajările somptuoase și ambientul plin de farmec și rafinament. Acesta pune la dispoziția clienților facilități de cazare de 27 de camere Single şi Double, 2 apartamente matrimoniale, 1 apartament Regal şi 2 suite SPA. Acestea îmbină în proporții perfecte confortul deplin și luxul discret, detaliile clasice și facilitățile moderne, pentru a oferi deopotrivă spațiu, lumină și eleganță în amenajare.

De jur împrejur, distinse doamne și domnișoare, cu conduri care ne duc cu gândul la poveștile contemporane cu Cenușărese și Feți Frumoși, ne atrag toate privirile. Curând, misterul este elucidat: La Castel este gazda unor evenimente private.

Aici, într-una din cele 6 săli (Castel Ballroom, Terasa Turnurilor, Sala Regală, Sala Coloanelor, Sala Venețiană și Restaurant) au loc în fiecare săptămână botezuri, nunți, majorate, banchete sau aniversări. Astfel, tot mai mulți ieșeni, și nu numai, aleg acest loc pentru a fi scena celor mai frumoase momente din viața lor.

Mai mult, Hotel Restaurant La Castel este și alegerea companiilor, care apelează la serviciile Centrului de Evenimente pentru a serba succesul profesional, a face networking ori pentru a organiza conferințe într-una din sălile complexului.

Toate sălile au o abordare estetică inedită, pentru a se plia pe expectanțele clienților. De aceea, întâlnirile de afaceri au acum, La Castel, cadrul perfect pentru a avea loc, dispunând de toate facilitățile necesare (video proiector, ecran de proiecție, flipchart, cameră video digitală, sistem de sonorizare, acces internet, lectern, TV, microfoane fără fir, DVD/VHS player/recorder). În funcție de solicitări, aceștia pot suplimenta dotările tehnice oferite, astfel încât să corespundă nevoilor clienților.

De asemenea, pentru cei care vor să trateze ospitalitatea cu profesionalism, Academia de Gastronomie și Ospitalitate La Castel oferă oportunitatea de a construi o fundație solidă și de a deveni bucătari calificați, ospătari sau chiar manageri în activitatea de turism, prin certificări recunoscute de către Ministerul Muncii.

Nu în ultimul rând, Hotel Restaurant La Castel pune la dispoziția clienților serviciul de Premium Delivery, pentru livrări la biroul sau la domiciliul clienților, prin intermediul căruia oferă același gust de excepție ca în restaurant.

Putem concluziona, așadar, faptul că Hotel Restaurant La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal.

Vino să te convingi și tu de ospitalitatea gazdelor și rafinamentul produselor și serviciilor, printr-o vizită  La Castel!

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro