Top 5 conferințe de business

Ești antreprenor sau deții o poziție de manager? Atunci nu rata cele mai interesante conferințe de business ce vor avea loc în perioada imediat următoare. Acestea te vor ajuta să cunoști persoane noi, să shareuiești idei din domeniul tău profesional și să aduci un plus societății/companiei tale.

Iată top 5 evenimente de business:

1. BrandRO 2018 este un eveniment dedicat tuturor brandurilor românești. Sunt așteptați atât antreprenorii, cât și cei care pun umărul pentru buna desfățurare a companiei. Astfel, evenimentul va reuni specialiști în branding, manageri, antreprenori, prefosionști din domeniul marketingului și al publicității. Potrivit Revistei Biz, BrandRO va măsura puterea mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere care le este acordată de către consumatori, fără a lua în calcul indici financiari și comerciali. În urma unui studiu aprofundat, vor fi declarate primele 100 cele mai puternice branduri românești.

2. Conferința de Marketing Cultural va avea loc pe 22 și 23 noiembrie la Muzeul Municipal București. Evenimentul este organizat ca fiind un moment de rememorare a valorilor trecutului. Conferința are ca tema “Centenar în digital” și face parte din seria întâlnirilor anuale începute în 2014 cu tema „Identitate vizuală în marketingul muzeal” și continuată cu temele „Educația muzeală – de la concept expozițional la activități educative” (2015), „Publicuri și organizații culturale: practici și tendințe” (2016) și „Revalorizarea patrimoniului cultural – dezvoltarea de noi audiențe” (2017).

3. Timișoara Business Day va avea loc în perioada 24-25 octombrie. Evenimentul este locul perfect ca să afli ultimele noutăți, inovații, oportunități, precum și cele mai noi modele de business. Conferința te va ajuta să înțelegi trendurile economiei și îți va da oportunitatea să afli inside-uri despre afaceri de succes. De asemenea, poți interacționa cu cei care sunt în spatele poveștilor de succes și vei primi de la experți răspunsuri la întrebările și provocările cu care se confruntă aceștia în activitatea profesională.

4. Evenimentul profesioniștilor în marketing va avea loc pe 26 septembrie la hotel Platinia din Cluj Napoca. Astfel, dacă ești interesat de tendințele din industria de marketing, comunicare și branding acest eveniment este locul unde îți poți găsi răspunsurile. Conferința se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii, specialiștilor din agenții de comunicare media precum și managerilor care vor să știe ce doresc consumatorii. Specialiști de top sunt așteptați să ia cuvântul într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.

5. Conferința „Antreprenorii viitorului” va reuni antreprenori și lideri cu viziune și strategii bine puse la punct care de-a lungul timpului și-au demonstrat valoarea în societățile/companiile în care și-au desfășurat activitatea. Aceștia vor împărtăși atât experința lor de până acum, cât și provocările cu care s-au luptat de-a lungul timpului.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro