YAA – Young Accountants Association lansează și anul acesta, în rândul studenților, provocarea redactării unei lucrări care să fie jurizată de profesioniști!

Concursul „Economia în Limbaj Studențesc” a ajuns la ediția cu numărul VI și se adresează tuturor celor aflați în programul de studii universitare de licență, care doresc să-și expună punctele de vedere în raport cu diferite tematici.

Sesiunea de comunicări științifice organizată de către YAA se va desfășura pe o platformă online, și anume printr-o videoconferință, în care participanții își vor putea prezenta lucrările, acestea urmând a fi jurizate de o comisie mixtă, alcătuită atât din reprezentanți ai mediului academic, cât și din parteneri ai mediului de afaceri.

Pentru a redacta lucrările în conformitate cu regulamentul concursului, invităm pe toți cei interesați să acceseze următorul link.

Participarea la acest eveniment aduce un plus de valoare tuturor concurenților, întrucât au șansa de a comunica cu specialiști, de a-și dezvolta abilitățile de transmitere a unei idei și de a descoperi noi perspective de abordare  a subiectului de interes.

Desigur că efortul le va fi recompensat prin diverse premii constând în bani sau în gadget-uri, dar există și oportunitatea publicării articolului într-o revistă de specialitate.

Înscrierea se realizează prin completarea formularului, accesând link-ul următor, până în data de 06.05.2020, ora 23:59:

„Însăși multitudinea de informații ne îndeamnă la selecție și analiză, iar atunci când subiectul e pe placul studentului, totul devine o relaxare. Acest lucru ne dorim prin proiectul nostru consacrat, Economia în Limbaj Studențesc, aflat acum la a VI-a ediție: să aducem tinerii mai aproape de cercetarea științifică, să evolueze pe plan profesional și să dea glas pasiunii lor, economia!”, ne împărtășește Maria Țica, președintele asociației organizatoare YAA – Young Accountants Association.

YAA este o organizație non-guvernamentală, formată din studenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, al cărei scop îl reprezintă desfășurarea unor webinarii/workshop-uri/evenimente, care să contribuie la dezvoltarea profesională și personală a tinerilor studenți.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro