Evalueserve își extinde operațiunile din Europa prin deschiderea unui birou nou în București, România.

Evalueserve – lider mondial specializat în servicii de cercetare și analiză de date și partener global al companiilor din clasamentul Fortune 1000, și-a anunțat astăzi deschiderea celui de-al doilea centru de cercetare din România – în București de această dată. Cu acest nou birou, primul fiind înființat la Cluj-Napoca în 2008, Evalueserve continuă să se concentreze pe dezvoltarea și livrarea de soluții de ultimă generație clienților săi din Europa. Accesul la specialiștii din București va îmbogăți echipa actuală de analiști ai companiei – atât a celei din țară cât și a celor din centrele globale.

Nand GangwaniCOO-ul și CFO-ul Evalueserve, a declarat cu ocazia deschiderii noului birou următoarele: „Această inițiativă întărește și mai mult poziționarea Evalueserve pe piețele europene. Extinderea prezenței noastre în UE este parte integrantă a strategiei noastre pe măsura dezvoltării relațiilor cu clienții noștri care cunosc o creștere accentuată în regiune. Prin creșterea echipei din București, căutăm să stimulăm inovația și să oferim mai multe oportunități de muncă interesante atât talentelor din întreaga țară cât și din regiune”.

Biroul din București se dorește a fi un centru de excelență pentru Divizia de Risc și Conformitate din cadrul Departamentului de Servicii Financiare prin care Evalueserve le oferă suport băncilor și instituțiilor de profil. Pe lângă aceasta, va oferi soluții de inteligență și servicii de cercetare și analiză de date companiilor din sectoarele financiare, serviciilor profesionale și altele.

Dorin Badeașeful centrului din România a adăugat: „Calitatea serviciilor oferite de echipele locale sunt excelente, fapt care ne-a încurajat să ne extindem prezența în țară. Având în vedere nivelul înalt de expertiză disponibil pe această piață care aduce o valoare adăugată echipelor noastre din centrele din întreaga lume, ne propunem să devenim unul dintre cele mai bune locuri de muncă din România, contribuind în același timp la dezvoltarea economiei regionale”.

Evalueserve este o companie globală specializată în servicii de cercetare și analiză de date care își ajută clienții să-și crească eficiența și eficacitatea operațiunilor esențiale prin metodologia mind+machine™ (minte + tehnologie). Parteneră globală a peste 25% din companiile clasamentului Fortune 1000, Evalueserve îmbină cu ajutorul sinergiei mind+machine™ expertiza umană cu produse și platforme digitale pentru a construi aptitudini de analiză care le asigură clienților săi rezultate maxime.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro