Regizorul Woody Allen a acționat în instanță compania Amazon, căreia îi cere despăgubiri de 68 de milioane de dolari pentru că nu a respectat un contract privind producerea a patru filme, informează EFE.

Amazon a refuzat să difuzeze ultimul său film, ”A Rainy Day in New York”, încheiat în urmă cu şase luni, în baza unei presupuse acuzaţii de hărţuire sexuală de acum 25 de ani făcută de Dylan Farrow, fiica regizorului.

Dylan l-a acuzat pe Woody că a abuzat de ea când avea 7 ani, acuzaţie pe care acesta a respins-o categoric. Mia Farrow, fosta soţie a regizorului, a invocat în procesul de divorţ că Allen ar fi abuzat de Dylan.

Amazon a difuzat două filme ale regizorului, ”Wonder Wheel” şi ”Café Society”.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro