Cum cu toții ne-am imaginat, probabil, cum ar arăta o locuință ieșită din comun, nici unul dintre noi nu cred că a mers cu gândul atât de departe.

Iată cele mai inspirate și, în același timp ciudate case din lume:

1. Casa de Turtă Dulce – Orlando, Florida 

Probabil cea mai jucăușă casă din lume este Casa de Turtă Dulce din Statele Unite, Florida. Oare cum ar arăta un oraș construit numai din astfel de case? 

  1. Casa Inversion – Houston, SUA 

Această casă este de fapt o instalație vortex, creată de către Dan Havel și Dean Ruck în cadrul Ligii Artelor din Houston. Ea a fost realizată din două case micuțe care erau programate pentru demolare.

  1. Casa Grăsimii 

Casa grăsimii a fost creată de către artistul austrian Erwin Wurm și face parte dintr-o serie pornită de artist în 2003.

  1. Casa cu susu-n jos 

Casa cu susu-n jos se află într-o țară în care, paradoxal, lucrurile sunt destul de așezate și aliniate la locul lor. Aceasta se află în Centrul de Educație din Szymbark, Polonia. Designul a fost realizat de către  Daniela Czapiewski și reprezintă un manifest artistic cu trimitere la perioada comunistă și impactul acesteia asupra comunității poloneze.

  1. Casa de Oțel – Texas, SUA 
  2. Casa de Oțel se află în vârful Canionului Ransom din Texas, iar designul său a fost realizat de către Robert Bruno, care și locuiește în această casă ciudată. Construcția casei a început în 1973 și de atunci proiectul a fost de multe ori modificat și îmbunătățit.

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro