Comparativ cu generaţia precedentă, noul Mercedes-AMG G 63, cu noul propulsor biturbo V8 de 4.0 litri, beneficiază acum de o putere maximă de 585 CP și 850 Nm. Viteza maximă este limitată electronic la 220 km/h și poate fi mărită până la 240 km/h cu pachetul AMG Driver’s Package oferit de producător.

Atenţie, noul G 63, la un condus mai lejer, poate deactiva 4 cilindri, ajungând la un consum de 13 litri de benzină în regim mixt. Noul monstru poate atinge viteza de 100 km/h în doar 4.5 secunde fiind cel mai rapid Gelandewagen de serie produs vreodată. Primele exemplare Mercedes-AMG G 63 vor fi livrate clienţilor în vara acestui an.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro