Diviziunea de performanţă al celor de la SEAT se lansează ca un brand aparte cu propria siglă, iar primul automobil dezvoltat sub noul brand este crossover-ul Cupra Ateca.

Cupra Ateca a primit un design exterior foarte agresiv, cu bare de protecţie cu guri de aer uriaşe. Performanţele motorului sunt şi ele peste măsura așteptărilor –unitatea pe benzină turboaspirată de 2.0 litri scoate 300 CP și 400 Nm.

Cupra accelerează până la 100 km/h în 5, 4 secunde, iar viteza maximă atinge 245 km/h. Pentru cei pretenţioși, în viitor, Ateca va fi disponibilă cu pachetul Performance, care include sistem de frânare Brembo, scaune sport și inserţii din fibră de carbon la interior.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro