Expoziția automobilelor istorice va reuni cele mai admirate modele în cea de-a treia ediție a Festivalului Retromobil 2018.

Acțiunea se va desfășura în incinta Academiei Titi Aur, în zilele de 14 și 15 Iulie. Accesul se va face gratuit și fără nicio o rezervare. Este un eveniment anual dedicat atât membrilor Retromobil Club România, cât și pasionaților de cai putere. Spre deliciul celor prezenți, organizatorii au pregătit concursuri de Grand Prix pentru automobile și motociclete și întreceri de Off-Road pentru vehiculele istorice 4 x 4.

Principala atracție va fi expoziția cu vânzare de automobile clasice, piese, accesorii și diverse consumabile.

Festivalul ”bătrânelor” pe patru roți va avea un moment artistic în seara zilei de 14 Iulie, când, mai mulți artiști sunt așteptați să urce pe scenă pentru a da startul bunei dispoziții.
Aventura Retromobil a început în urmă cu 3 ani, iar cu fiecare ediție a reușit să strângă din ce în ce mai mulți pasionați de mașini.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro