Parfumul se adresează simţului mirosului, dar ajută și la modificarea în bine a stării de spirit, ba chiar și a comportamentului, relaxând, motivând, dând încredere ori oferind plăcere. De aceea unii oameni își permit luxul să dea bani grei pe un parfum. Iată care sunt câteva dintre cele mai scumpe parfumuri din lume:

  1. Night Veils 2

Night Veils este o colecție formată din 3 parfumuri, La Selle, La Gant și La Botte, care au niște arome de flori nocturne. Fiecare sticluță costă $550.

2. Blue Sapphire

Parfumul brandului Boadicea the Victorious – Blue Sapphire a fost realizat în cinstea celei de-a 65-a aniversare a nunții Elisabetei a II-a și a prințului Albert. El costă 262 $.

3. Irish Oud Parfum

Flaconul acestui parfum este de aur, iar cutia este din piele. Prețul său este de 700 $.

4. Amber & Musk

Amber & Musk face parte din colecția Shooting Stars a brandului Xerjoff – este un set din 2 arome, care se vinde doar împreună. Aceste două sticluțe a câte 50 ml costă 740 $.

5. Petite Mort ot Marc Atlan

A fost lansat într-o ediție limitată (100 de flacoane a câte 10 ml), o sticluță costând 1000 $. Denumirea aromei se traduce mot a mot – „mica moarte”, dar se referă la o pierdere a cunoștinței de scurtă durată.

6. Beloved for Women

Amouage este un brand de lux fondat în Oman, în anul 1983. Parfumul lor „Beloved for Women” este descris ca o aromă de pădure, cu note de iasomnie și trandafir. Se vinde cu 445 $ pentru un flacon.

7. Pure White cologne ot CREED

Acesta este un parfum bărbătesc, care amintește cumva de epoca victoriană, iar aroma are la bază mirosul de citrus. Prețul său este de 218 $ pentru 30 ml.

8. Clive Christians 1872

Acesta este un set de parfumuri pentru el și ea, a căror arome amestecate dau naștere unei noi miresme: 30 ml de acest parfum costă $169.

9. Vert de Fleur Eau de Parfum

Acest parfum este creat de casa de modă Tom Ford. Prețul său este $595 pentru un flacon.

10. Emerald Reign

Pe lângă aromele deosebite, brandul House of Sillage este recunoscut pentru designul exclusiv al flacoanelor. O sticluță de Emerald Reign, decorat cu un tigru, costă $1510 ( 90 ml).

11. Eau d’Hadrien

Acest parfum a fost creat în 1981 și costă acum aproximativ 1186,79 $.

12. JAR Bolt of Lightening Perfume

Parfum cu aromă de miros al ozonului, ce se simte după lovirea fulgerului. 30 ml se vindeau cu 765 $.

13. Coco Mademoiselle din colecția Chanel

Parfumul Coco Mademoiselle din colecția Chanel are o aromă puternică, florală și „matură”. La momentul lansării, 30 ml de acest parfum costa $4200 $.

14. Imperial Majesty

Un flacon de „Imperial Majesty” costă $215 000 (aproximativ $12000 pentru 30 ml). El este decorat cu aur și diamante.

15. Golden Delicious Million Dollar

Acest flacon costă un milion de dolari, asta spune și denumirea. Sticluța este decorată cu 200 de safire galbene, peste 2000 de diamante albe, roz, turcoaz, rubine și un diamant de 2,43 de carate, de culoare galben-maro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro