Dacă vrei să îți începi o afacere și să fii propriul tău șef, Start-Up Yourself este soluția potrivită prin care poți obține o finanțare de până la 33.000 euro pentru afacerea ta.

Primul pas este să te hotărăști că vrei să pornești propria afacere. Mai departe, dacă respecți câțiva pași esențiali, vei vedea că lucrurile nu sunt atât de dificile pe cât par la prima vedere și obiectivele devin din ce în ce mai ușor de atins.

În programul Start Up Yourself ai acces la cursuri antreprenoriale cu specialiști în domeniu și la consultanță. De asemenea, cel mai important aspect în acest proces este întocmirea unui plan de afaceri. Intră aici pentru a te înscrie!

În plus, planul de afaceri te ajută să îți clarifici conceptul de afacere și îți oferă o hartă generală pe baza căreia vei investi în creșterea afacerii tale. Nu este nevoie sa faci un plan de afaceri detaliat si stufos, concentrează-te pe acele elemente esențiale ale planului care să te ajute pe parcursul dezvoltării afacerii.

În cadrul cursurilor și de-a lungul programului vei învăța mai multe subiecte precum inițierea unei afaceri, înființarea ei, legislația relevantă. Poate cea mai puțin interesantă activitate a unui antreprenor este cea referitoare la aspectele legale și de fiscalitate, dar acestea sunt esențiale atât pentru succesul afacerii, cât și pentru liniștea antreprenorului.

Tu, în calitate de antreprenor ești cel mai bun agent de marketing pentru afacerea ta, așa că tot ceea ce faci și comunici trebuie să inspire profesionalism. În plus față de alte proiecte care oferă finanțare pentru noi antreprenori, proiectul Start-Up Ypurself îți oferă posibilitatea de a întâlni consultanți pe fiecare din domeniile de dezvoltare a unei afaceri.

Proiectul Start-Up Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro