Primul festival de operă din București – Metropolitan Opera Fest

Această primă ediție va avea loc în data de 11 aprilie cu începere de la ora 19:00 la Sala Radio din București.

Sala Radio, una dintre cele mai cunoscute săli de concerte din România are calități constructive de excepție și, de aceea este considerată din punct de vedere al acusticii cea mai bună sală de concert simfonic din București, esențiala în viața culturală a unei capitale europene.

Protagoniștii acestei prime ediții sunt nume foarte cunoscute ale scenei lirice din țara noastră precum baritonul Iordache Basalic, prim solist al Operei Naționale, laureat a numeroase premii și interpret a foarte multe roluri din opere celebre, tenorul Alin Stoica și el o figură cunoscută a scenelor atât din țară cât și din străinătate. Lor li se alătura nu mai puțin celebrele Andreea Ilie mezzo-soprana, soprana Irina Baiant, dar și soprana Ianna Novac.

Un rol important va avea și Orchestra Metropolitana dirijată de Daniel Jinga, Maestru de Cor al Operei Naționale și Dirijor al Orchestrei Simfonice Muntenia.

Metropolitan Opera Fest este prevăzut, la această primă ediție, să fie un spectacol in doua acte ce va reuni momente magice din opere foarte cunoscute si indragite de public.

Dupa terminarea spectacolului se va organiza o petrecere privata la care publicul VIP se va intalni cu protagonistii festivalului.

Mai multe informatii:


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro