Dacă ești un startup de tech la început de drum, ÎNSCRIE-TE AICI https://romania.thestartupuniverse.org/join.html până pe 28 februarie, la cel mai mare incubator european, European Startup Universe.

17 speakeri, 21 de experți, peste 40 de parteneri, peste 70 de startup-uri s-au alăturat până acum la ESU România. Hai și tu alături de noi!

Ce este ESU?

ESU este cel mai mare incubator online adresat startup-uri tehnologice din UE ce își propune să conecteze sute de startup-uri aflate în stadiu incipient cu experți ai comunității tech din UE – fondatori unicorn, investitori cunoscuți, top manageri, etc. Toți se vor întâlni în același loc virtual timp de 6 săptămâni, unde fiecare fondator al unui startup early-stage din UE va avea acces la oportunități de finanțare, extindere în țările UE și oportunități de a găsi noi clienți pentru a-și crește veniturile.

Când?
1 martie – 8 aprilie

Unde?
Online, pe platforma Founderhood

Dacă încă nu te-am convins, îți mai spunem ceva: la finalul celor 6 săptămâni vei avea ocazia să te conectezi și chiar să primești finanțare de la Angel Investors din toată Europa!

European Startups Universe este un program de incubare ce se desfășoară în paralel în 11 țări UE respectiv: România, Grecia, Spania, Croația, Cipru, Franța, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda și Slovenia, având o durată de 6 săptămâni, începând cu luna martie 2022.

În România, inițiativa este implementată de către ROTSA – Romanian Tech Startups Association, o organizație non-profit care își propune să promoveze, sprijine și să reprezintele interesele startup-urilor de tehnologie din România, indiferent de verticală.

„Este misiunea noastră organizațională să reunim principalii actori ai ecosistemului național de startup-uri de tehnologie, facilitându-le comunicarea și crearea de conexiuni și parteneriate între aceștia. Ne bucurăm pentru că am fost selectați să implementăm acest program la nivel național asta pentru că avem astfel o mai bună ocazie să susținem inițiativele startup-urilor de internaționalizare și de a identifica surse de finanțare cu ajutorul cărora să crească.” – Cristiana Bogățeanu, Director Executiv ROTSA.

Toate detaliile referitoare la eveniment le găsiți aici: https://romania.thestartupuniverse.org/

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro