Reuniune în mediul antreprenorial

Minim 15 startup-uri (firme nou-înfiinţate) din mediul antreprenorial românesc vor intra, la Piatra Neamţ, într-un program intensiv dedicat viitorului. Fiecare echipă va fi ghidată, în perioada 23 – 25 noiembrie, de mentori experimentaţi în dezvoltare şi va fi evaluată de investitori şi reprezentanţi ai programelor de accelerare pe cele mai importante criterii care definesc un start-up: lucrul în echipă; modelul de business şi capacitatea de execuţie şi deschiderea în a primi sfaturi.

Orice echipă al cărei start-up este construit în ultimele 12 luni, este încurajată sa se înscrie, urmând ca echipele Rubik Hub şi TBNR să anunţe echipele selectate.

„Cele trei zile se vor desfăşura în spaţiul de co-working Rubik Hub – www.rubikhub.ro – din Piatra Neamţ. Te aşteptăm să cunoşti comunitatea noastră, sa te conectezi cu oameni noi şi să te bucuri de aerul curat de munte. Rubik Hub reuneşte şi dezvoltă comunităţi care au un interes comun, dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc. Este mai mult decît un spaţiu fizic, este o comunitate a comunităţilor formată din fondatori de startup-uri, antreprenori cu experienţă, mentori, investitori, pasionaţi de inovare şi impact pozitiv“, a anunțat ADR-NE, principal promotor al activităţilor.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro