O știre stranie legată de magazinul IKEA, vine tocmai din Strasbourg. Un bărbat și fiica sa de 21 de ani au petrecut 3 ore în arestul poliției pentru că managerul IKEA din același oraș a considerat că ei sunt hoți.

După cum istorisește fata, ea și tatăl ei voiau să cumpere niște borcane, pe care le-au și scanat conform uzanțelor magazinului, dar nu au scanat și capacele acestora, crezând că se vând împreună. Un angajat le-a atras atenția, și cei doi au vrut să își repare greșeala cumpărând și respectivele capace, dar managerul magazinului, venit în trombă, a refuzat explicația și a chemat imediat poliția.
Astfel, cei doi au ajuns în beciurile poliției unde au fost fotografiați, li s-au luat amprentele și probe pentru ADN. În total, pentru o neînțelegere, tatăl și fiica sa au sta 3 ore la poliție unde au fost tratați ca niște hoți de meserie.
Întâmplarea a făcut mare vâlvă pe rețelele de socializare și, ca urmare, magazinul IKEA și-a cerut scuze pentru neplăcerile provocate celor doi.

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro