KOOP vine și în România

Începând de azi, Hub-ul fintech KOOP se lansează și pe piața din România. Intrarea companiei pe piața noastră va inova și va facilita cooperarea transfrontalieră în domeniul serviciilor financiare.

KOOP este un facilitator al ecosistemului fintech din regiune, furnizor de servicii cu valoare adăugată pentru Start-Up-uri, corporații, operatori, furnizori de tehnologie, investitori, bănci, companii de asigurare și administratori de active financiare.

Conform prwave, de la înființarea sa în septembrie 2017, KOOP a realizat programe de construcție comunitară pe patru direcții principale ale programului: Blockchain, Open Banking, Wealthtech și Insurtech.

Patru summit-uri ale industriei, șase mese rotunde bancare, zece meetup-uri, două turnee internaționale și seminarii internaționale sunt o parte din activitățile comunitare ale acestui brand. Programul KOOP România va urma o cale similară activităților de construire a comunității.

“România este una dintre cele mai mari piețe din Europa de Est. Țara poate beneficia în mare măsură prin fintech, programele de incluziune financiară și tehnologiile “disruptive”, cum ar fi blockchain și inteligența artificială. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim ecosistemul local și să dezvoltăm punți de colaborare transnațională. Intenționăm să extindem programul KOOP si în alte piețe din regiune. Ne exprimăm recunoștința atât față de Commons, cât și față de FO DIGI CAP, partenerii noștri interni, pentru abordarea lor constructivă față de Programul KOOP România. Fără sprijinul lor, nu l-am fi lansat”, a declarat Demet Zubeyiroglu, cofondator și Managing Director al KOOP.

“Fintech este un fenomen la nivel mondial, deoarece are potențialul de a revoluționa modul în care sunt furnizate serviciile financiare. Suntem încântați să colaborăm cu KOOP și Commons în cultivarea ecosistemului fintech din România” – a completat Florin Oprea, fondator și director general al FO DIGI CAP.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro