Acum poți șterge mesajele de pe Facebook!

Facebook a promis în cele din urmă caracteristica pe care utilizatorii au așteptat-o, abilitatea de a șterge un mesaj regretabil din istoria lor de chat. Funcționalitatea a fost  inițial introdusă pentru directorii Facebook în 2014, după ce conturile de e-mail ale Sony Pictures au fost hăckuite.

Începând de săptămâna aceasta, ai posibilitatea să ștergi mesajele din istoricul chat-ului pentru că această funcționalitate a fost lansată în întreaga lume pe iOS și Android.

Astfel, utilizatorii au până la 10 minute după trimiterea unui mesaj, opțiunea activă. Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie doar să atingă mesajul o singură dată și să selecteze „Remove for Everyone”.

În timp ce știrile au primit răspunsuri mixte, Facebook a declarat într-o declarație către mass-media că discuțiile au fost doar începutul unui „proces lung”.

„Lucrăm să facem mai multe dintre produsele noastre de mesagerie criptate end-to-end și luăm în considerare modalități de a facilita contactul cu prietenii și familia prin intermediul rețelelor”, a declarat un purtător de cuvânt Facebook.

Chatul de la Facebook are o nouă înfățișare. După cum spun cei de la Facebook „Less is more”. În loc de o mulțime de file în partea de jos a aplicației, există acum trei: Chaturi, Oameni și Descoperă.

Chat-urile reprezintă locul în care puteți vedea povestirile persoanelor de contact și puteți accesa conversațiile recente. Fila Oameni vă arată cine este activ și oferă o previzualizare mai proeminentă a celor mai recente povestiri din Facebook. Fila Discovery este locul în care puteți găsi afacerile locale pentru a vă trimite mesaje, a juca jocuri și a interacționa cu alte pagini Facebook.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro