Lovitură pentru Disney de 150 milioane de dolari

Disney licențiază filmele și emisiunile de televiziune la Netflix și Hulu. Compania se așteaptă să piardă 150 milioane de dolari din încetarea acordului de licențiere cu Netflix în acest an. Compania lansează Disney+ până la sfârșitul anului 2019, un serviciu de streaming plin cu bibliotecă de filme și programe originale ale companiei, care va fi pus la dispoziția consumatorilor.

Platforma va conține filmele clasice „Star Wars”, „Marvel” și „Disney”, precum și titluri din achiziționarea a 71,3 miliarde de dolari achiziționate de Twenty-First Century Fox.Disney a știut că va lua o lovitură inițială de la încheierea acestor acorduri de licențiere, totodată, viitorul său conținut pentru Disney + și arhiva sa de filme și programe de televiziune ar trebui să îi atragă pe clienți să se înscrie pentru serviciul de streaming.

Până în prezent, Disney a anunțat seria de televiziune „Star Wars” numită „The Mandalorian”, precum și un sezon șapte din animațiile „Star Wars: The Clone Wars”. Ea a planificat, de asemenea, o ardezie de serii de televiziune spinoff cu personaje Marvel, inclusiv Loki, Scarlet Witch și Vision, Soldier de iarnă și Falcon.

Captain Marvel va fi disponibil în cinema (S.U.A.) începând cu 8 martie 2019.

Directorul financiar al Disney, Christine McCarthy a declarat, în cadrul conferinței de câștiguri din primul trimestru că „Căpitanul Marvel”, care este lansat în al doilea trimestru, este primul film pe care îl vom reține din tranzacțiile noastre de ieșire. Deci, acolo puteți vedea veniturile de licențiere preconizate să înceapă.”

Pelicula, cu premiera programată pentru luna martie a anului 2019, are acțiunea situată în anul 1990, explicând felul în care Carol Danvers (Brie Larson) ajunge să fie cel mai puternic super erou din universul Marvel. Captain Marvel va fi prins apoi în mijlocul unui război galactic dintre două specii de extratereștri.

Trailerul ”Captain Marvel” o înfățișează pentru prima oară pe Brie Larson în rolul noului personaj, considerat cel mai puternic supererou din universul Marvel.

Din distribuție mai fac parte Gemma Chan, McKenna Grace, Lee Pace, Ben Mendelsohn,Samuel L. Jackson, Jude Law și Djimon Hounsou.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro