Românca Tammy Lovin a expus o lucrare digitală sub forma NFT în cadrul Conferinței Bitcoin Miami

Timp de doua zile, 12.000 de persoane au participat in Miami la cea mai mare conferinta de crypto din lume si primul cel mai mare business conference de acest gen de la inceputul pandemiei. Tammy Lovin a fost reprezentanta Romaniei si si-a expus lucrarile in cadrul conferintei din America.

Intregul univers crypto si-a dat intalnire pentru doua zile  intense de conferinte, workshops, after parties, meet and greets si expozitii de artworks.

Este prima data in istoria evenimentului cand #NFT este unul din topicurile discutate si reprezentate sub forma unei expozitii de arta digitala blockchain based, accesibila pentru participantii din cadrul evenimentului sub forma de instalatie artistica.

Astfel, Tammy Lovin, designer multidisicplinar si creator de NFT-uri, este unul din cei 40 de artisti selectionati sa expuna in cadrul evenimentului. “Out of the Dak, Into the light”  a fost tema propusa de organizatori pentru conceptul galeriei, iar lucrarea cu care Tammy a fost selectata este “Stept into the light”, care interpreteaza vizual subiectul empowerment-ului feminin.

“Este povestea unei femei care decide sa iasa din anonimat si care isi face vocea auzita impartasind ideile si conceptele sale in comunitatea artistica: lasa in urma zona de comfort si universul solitar de persoana introvertita invizibila, renuntand la teama de a fi neinteleasa”, spune Tammy Lovin.

Povestea personajului din lucrare reflecta chiar sentimentele artistei creatoare, Tammy, care dedica aceasta lucrare tuturor celor care isi metamorfozeaza sinele catre un nou inceput.

De procesul de curatorie au fost resposanbili NFT.tips, o organizatie nonprofit, DAO (decentralized organisation) si Community Enterprise care are ca misiune sa recunoasca valoarea artistilor digitali si sa ii expuna in fata noilor oportunitati deschise de tehnologia blockchain. Lucrarea NFT semnata de Tammy este disponibila pentru vanzare prin intermediul blockchain-ului la www.rarible.com/tammylovin la pretul de 0.42ETH.

***

Tammy participa frecvent in grupurile de Clubhouse dedicate NFT in calitate de speaker sau moderator, ajutand la popularizarea fenomenului de NFT care a luat cu asalt lumea artei de la inceputul anului pana acum.

Artista are la activ o serie de proiecte de NFT, incadrate in mai multe colectii, toate avand la baza concepte complexe deseori axate pe tehnologia nou aparuta, integrand in lucrarile sale filtre ce pot fi accesate prin platformele Instagram, gif-uri, Digital Wearable Fashion, dar si alte aplicatii tehnologice ce pot fi descoperite urmarindu-i activitatea artistica.

Lucrarile ei pot fi vizualizate pe platforme internationale de NFTs (Rarible, Foundation, KnownOrigin), dar si pe Behance unde ii puteti admira portofoliul de lucrari digitale www.behance.net/tammylovin.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro