LTK Trademark logo

Suntem foarte încântați să anunțăm că LTJ Trademark a devenit membru al International Trademark Association, începând cu Iunie 2021.

Proprietatea intelectuală este principalul domeniu de practică al LTJ Trademark, dedicată susținerii mărcilor comerciale și a proprietății intelectuale conexe pentru a proteja companiile și pentru a promova afacerile echitabil și eficient.

INTA este cea mai mare asociație mondială a deținătorilor de mărci comerciale și specialiști în dreptul proprietății intelectuale. Aceasta este creată pentru a promova protectia drepturilor consumatorilor și a proprietarilor de mărci comerciale. În prezent, INTA reunește mai mult de 6.500 de organizatii din 185 de țări. Acestea reprezintă peste 34.000 de profesioniști, inclusiv deținători de mărci din marile corporații, întreprinderi mici și mijlocii, firme de avocatură și entități non-profit.

Aderarea la Asociatia Internațională a Marcilor este un pas important pentru LTJ Trademark. Aceasta demonstrează că firma noastră împărtășește misiunea și valorile de bază ale INTA: protecția eficientă a marcilor comerciale și a proprietății intelectuale conexe pentru a încuraja încrederea consumatorilor, creșterea economică și inovația”, a declarat Cristina Ticu-Jianu, Partener Coordonator al LTJ Trademark.

Despre LTJ Trademark

LTJ Trademark este divizia de proprietate intelectuală a LTJ & Partners. Firma este înregistrată din 2005 la Camera Națională a Consilierilor in Proprietate Industrială din România, care este concentrată pe înregistrarea, protejarea, aplicarea și apărarea drepturilor referitoare la mărci comerciale și drepturi de autor, oferind cunoștințe aprofundate privind proprietatea intelectuală, împreună cu resursele și experiența firmei noastre de avocatură.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro