Casa de modă Petite Coco și producătorul TV Adela Diaconu, lansează o colecție glamorous pentru copii la Bucharest Fashion Week

Defilarea de modă adresată celor mici îi va reuni pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzică, sport și Showbiz.

Fiica lui Duckadam, scrimera Julianne Duckadam debutează ca model la Bucharest Fashion Week! Julianne Duckadam, fetița marelui fotbalist portar Helmut Duckadam, practicantă de scrimă, este născută pentru sport, ca și tatăl său. Julianne a fost remarcată și pentru frumusețea sa, astfel își va face debutul pe podiumul celui mai important festival de modă din Romania ~ BFW.

În cadrul celui mai important festival de modă din România, Bucharest Fashion Week, ce va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie, la Soiree Exclusive Venue, va fi lansată o colecție de modă mai aparte, adresată celor mici. Colecția este rezultatul ineditei colaborări dintre Casa de moda pentru copii Petite Coco și producătorul TV Adela Diaconu.

Vedeta de televiziune va avea o linie vestimentară pentru cei mici intitulată ”Fashion Kids” by Adela Diaconu, creată de brandul Petite Coco, a cărui imagine este cea mai frumoasă fetiță din lume, Bianca Drăghiciu, câștigătoarea titlului de „Super Model of the World”. Dupaă lansarea colecției în cadrul BFW, piesele vestimentare pentru cei mici se vor găsi la vânzare în Showroom Petite Coco și pe site-ul www.petitecoco.ro

Realizatorii colecției susțin că prin creațiile lor doresc ca fiecare copil care se îmbrace de la Petite Coco să se simtă bine cu el, și în același timp hăinuțele să fie accesibile ca preț și de cea mai înalta calitate. Colecția de haine pentru copii va conține piese în tendințe pentru micuții fashionisti, moderne, chic, realizate din materiale elegante și confortabile, create cu grijă și atenție la detalii. Piesele vestimentare sunt concepute pentru a fi comode, ușor de purtat, în care copiii se vor simți în primul rând confortabil și vor arăta perfect. Paleta cromatică va fi vie, în ton cu dorințele copiilor mai mari și mai mici.

‘Ideea acestei colecții a prins contur pornind de la emisiunile tv pentru copii pe care le produc. Fashion Kids este singura emisiunea TV din Romania unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea. Astfel, am ales sa colaborez cu cei mai buni creatori din domeniul hainelor pentru cei mici, Casa de modă Petite Coco, care a reușit să transpună în hăinuțele create universul copilăriei și ceea ce își imaginează cei mici în materie de modă, dar și ce își doresc ei să fie la aceste vârste fragede: vedete, staruri, prințese sau prinți, cavaleri, personaje imaginare sau de desene animate, eroi. Ne-am dorit ca cei mici să strălucească prin creațiile pe care le poartă – hăinuțe în care să se simtă bine.. Îmi doresc cât mai multi copii să se bucure de colecția ”Fashion Kids”. Apreciez mult ceea ce realizează cei de la Petite Coco, dragostea depusă zilnic în crearea de hăinuțe pentru cei mici, atenția desăvârșită la detalii și calitatea incontestabilă, lucruri care m-au convins să avem această colaborare.”, a declarat producăadetorul Tv, Adela Diaconu.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro