Joi 23 noiembrie a vut loc Evenimentul Argentine Day,  eveniment dedicat relațiilor comerciale dintre România și Argentina.

Evenimentul a fost o încântătoare seară dedicată degustării de vinuri fine, acompaniate de selecții excepționale de brânzeturi și nu în ultimul rând grătarul cu celebra carne de vită argentiniană.

Participanții au fost invitați să exploreze aromele complexe ale diverselor soiuri de vin, în timp ce savurau gusturi delicioase de carne de vită pregătită cu grijă și gustări rafinate.

Atmosfera elegantă și armonia dintre vinuri, carne și gustări au creat o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Argentine Day a fost o oportunitate de a explora parteneriate, de a discuta despre colaborări în diverse sectoare și de a dezvolta legături economice solide, locul și atmosfera ideale pentru schimbul de idei, identificarea oportunităților de investiții și consolidarea cooperării bilaterale într-un cadru destins și primitor.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro