Iată 3 ceasuri de lux excepţionale, fabricate cu foarte multă atenţie la detalii, ceasuri ce arată un statut, au o calitate aparte şi sunt fabricate de branduri renumite.

Pentru astăzi ne-am gândit să aruncam o privire asupra unor modele de lux botezate de branduri de mare renume.

Cu Porsche la încheietură

Acest ceas este unul dintre cele mai scumpe, acum accesibil şi în România pentru cei care chiar îşi permit, dar şi apreciază un produs excepţional. Ceasul are desigur şi garanţie, cutia prezintă un diametru de 44 mm, nu este un ceas foarte voluminos în ciuda faptului că este impunător. Geamul este din cristal de safir, iar brăţara din silicon.

Un Davidoff de legendă

Şi acest model de ceas este fabricat tot pentru bărbaţi, are un design deosebit, mărimea sa este de 40mm, puţin mai mic faţă de modelul precedent, cu o prezentare „mai” metalică, dar foarte elegantă. Ceasul este original, dar are un preţ mult mai avantajos faţă de primul model prezentat. Culoarea sferei este precum în imagine, de culoare neagră, are şi funcţia de prezentare a fazelor lunare, impermeabilitate de până la 5 atmosfere şi o brăţară masivă din oţel.

Oţel de la TW Steel

Brandul TW Steel poate nu este aşa de cunoscut precum precedentele, poate doar în rândul pasionaţilor de ceasuri. Unul dintre modelele de lux de la ei este cel din imagine, care are un design minimalist, dimensiunea sa este de 45mm, impermeabilitate peste media ceasurilor pe care le găsiţi pe piaţă, de 10 atmosfere, şi brăţara din piele.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro