Pe 8 septembrie 2023 este anunțată deschiderea oficială a The Wine Space by №145 – Zosimo Wine Critic Inside

The Wine Space este noul concept de spațiu care este în același timp wine-shop, bistro, salon de evenimente, sală de curs, sală de lectură într-o loc în care veți găsi sute de vinuri selectate de „Zosimo Wine Critic”.
Zosimo Wine Critic – Inside: în cazul acesta „inside” nu înseamnă doar „înăuntru”, ci împreună, colaborare, inițiativă, dezvoltare, experiențe și emoții de împărtășit. Un loc în care vinul reprezintă:sufletul, prietenia, cultura și dragostea pentru vin a fiecăruia dintre noi.

The Wine Space by №145 – Zosimo Wine Critic Inside este primul „Wine Space” născut din colaborarea lui Zosimo cu importatorului și distribuitorului №145; aici veți găsi zeci de crame, sute de vinuri selectate, la care se vor adăuga distilate, brânzeturi, cafea, bere, ape, paste, uleiuri extravirgine, cursuri de formare, zile dedicate, masterclass-uri, dragoste și multă pasiune într-un spațiu unic din inima Bucureștiului, Calea Șerban Vodă 191.
The Wine’s Calling… We will be there


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro