Să știi.., ea e o Fata Morgana. Când se va sătura de tine te va lăsa gol și trist și fără viață, te va elibera de orice gând de a trăi, de orice vis ce l-ai avea și după ce te va face al ei cu totul, te va da uitării. Pot să înțeleg mirajul și goana nebună după un vis, după o iluzie, dar să știi, iluziile nu pleacă din lumea lor. Iluziile nu au pe mâine, iluziile sunt azi, aici și acum. Nopțile sunt pline de vise, de prăpastii ale subconștientului. Cel mai greu e că te trezești în unele zile și realizezi că ești încătușat de ele.

Nu vor părăsi lumea lor pentru un muritor cu ochii arzând…nu. Vor sta în lumea lor trăgând de sfori. Se cred supraomenești. Se imaginează pe un piedestal asupra destinelor..

Dar întoarce-te la locul tău … uită de Fata Morgana…


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro