Una dintre cele mai populare atracții din Barcelona este La Boqueria (Mercat de Sant Josep de la Boqueria), care se află pe cea mai faimoasă stradă, La Rambla, la aproximativ 500 de metri de Plaça de Catalunya, la stația de metrou Liceu pe linia verde.

Pe locul vechii mânăstiri din secolul XVI, în partea dreaptă a bulevardului s-a construit Mercat de Sant Josep de La Boqueria, o piaţă alimentară cu de toate, de la peşte proaspăt, la fructe exotice, legume felurite şi dulciuri tradiţionale

Îți recomandăm să vizitezi piețele de mâncare presărate prin Barcelona, dintre care cea mai faimoasă fiind La Boqueria.

Acest rai al mâncăcioșilor se găsește pe La Rambla și este plin de toate delicatesele catalane, de la pește și fructe de mare proaspete, la fructe exotice proaspete, legume și mult jambon.

Poți alege mâncăruri deja preparate, în cornete, pe care să le savurezi în timp ce te plimbi, te poți așeza la cele câteva restaurante care-ți prepară pe loc pește sau poți alege ”suveniruri” delicioase pentru acasă.

Un lucru e sigur, culorile, mireasma și sortimentele extrem de variate din această piață de mâncare catalană cu siguranță îți va trezi pofta de delicatese.

Adresa:
La Rambla nr. 91, Barcelona.

Transport:
Metrou: Liceu (L3).

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro