Frigărui de pui
Frigărui de pui

Astăzi Business Talks vă propune frigăruile de pui ale lu’ Mardare

Ingrediente

✔ piept de pui 300 gr
✔ 2 ardei graşi de culori diferite
✔ sare
✔ piper
✔ rozmarin
✔ cimbru
✔ boia dulce
✔ ceapă
✔ roşii

Nu aveam niciun gând să fac frigărui. Dar cum întotdeauna cumpăr mai multe ingrediente decât am nevoie şi cum paella era pe foc şi lumea deja murea de foame, cineva, trecând prin bucătărie și văzând bucăţile de piept rămase de la paella, mi-a bătut un apropos subtil de genul hai că ajunge şi pentru frigărui. Am înghiţit în sec şi, după apostrofările de rigoare, în timp ce prietenii aveau tot felul de comentarii de genul: asta e, dacă te dai bucătar pe la revistă, dă-i drumul să vedem dacă te ţin curelele etc., m-am apucat de treabă că nu vroiam să dezamăgesc audienţa.

banner
Mod de preparare

După ce aţi tăiat pieptul de pui în cubuleţe sau alte figuri geometrice, îmbălsămaţi-l cu toate condimentele, amestecaţi omogen şi lăsaţi amestecul la odihnă vreo 30 minute, pentru marinarea pieptului de pui. Sigur veţi obţine un gust mult mai savuros. Luaţi nişte beţe de frigărui pe care le ţineţi în apă (să nu se ardă la preparare). Tăiaţi ceapa şi ardeiul gras în ce forme doriţi şi aliniaţi alternative pe beţele de frigărui (culmea, asta e culmea, chiar e cineva care nu a făcut frigărui în ţara asta). Eu stropesc frigăruile din când în când cu vin în loc de apă sau încercaţi cu dulceaţa din numărul trecut (de ardei iuţi) şi vă garantez că nu o să vă pară rău. Rumeniţi-le aşa cum le stă bine unor frigărui decente, după care le serviţi însoţite de cine vreţi dumneavoastră.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro