Ocazia Mărțișorului și începutul primăverii le-au inspirat pe Nusifil și Rinna Psyren spre o fuziune între culoare, noduri și vin. Artistele propun o experiență care să îți provoace creativitatea, simțurile și bunăstarea într-un spațiu destinat relaxării și bunului gust. 🎨🍷🌳

În cadrul expoziției te vei delecta cu o galerie de tablouri nonconformiste în stil abstract, prezentate pentru prima dată publicului larg și o colecție de piese decorative realizate în tehnica macramé, subliniate de o rafinată degustare de vin. De asemenea, te încurajăm să participi la programul interactiv de pictură liberă urmat de o tombolă cu premii surpriză! 🎁

✨ Nusifil – nod și ață în traducere directă din limba catalană, este creația Cristinei, o poveste înnodată în martie 2021. Dragostea ei pentru detalii și originalitate a început cu jocul copilăriei și a continuat cu meseria de arhitect, în prezent fiind fotograf și fiber artist, ceea ce o face o mamă ocupată, dar plină de bucurie, gânduri pozitive, curaj și încredere în propriile forțe.
Obiectele de decor Nusifil, realizate manual cu răbdare în tehnica macramé, au în comun atenția artistei pentru proporții, elemente inspirate din natură, forme geometrice și simboluri cu încărcătură spirituală.
Detaliile macramé există din perioada Babiloniană, deși este o artă veche, în prezent se bucură de prestigiul fiecărui lucru realizat manual care este prețuit la valoarea lui autentică, oamenii dorind să se regăsească în obiectele de decor pe care le poartă sau le admiră în casa lor.
Cristina rezonează cu toate aceste suflete libere și creative, ea fiind ghidată în viață de citatul lui Albert Einstein: “Creativity is intelligence having fun” pentru că viața este un joc frumos!

✨ Energie, libertate, joc. Stilul Psyren este unul vibrant, exploziv, ce radiază prin culori aprinse și structuri care te provoacă să îți depășești percepția.
În viziunea Rinnei, pictura reprezintă bucuria de a te juca cu forme, nuanțe și stări, o liberă manifestare a straturilor sufletului.
Contrastul dintre dinamism și finisarea perfectă a celor mai mici detalii reflectă dualitate, yin si yang-ul care definesc o imagine completă.
Artista dorește ca fiecare privitor să se adâncească în proprii interpretări și să găsească un sens personal al compozițiilor prezentate, fiind fascinată să afle ce poate stârni în fiecare om în parte, prin stilul neconvențional pe care îl abordează.

Dacă ești pasionat de artă și vin și ești curios să descoperi cum sărbătorim tradițiile vechi într-un stil contemporan, te așteptăm să începem seara cu un pahar de Prosecco din partea casei și să ne cunoaștem, intrarea este liberă! 🥂

Artiste: Nusifil și Rinna Psyren
Data: 1 martie 19:00-21:00 și 2 martie 12:00-24:00
Locație: The Wine Space by No145 🎤✨


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro