Ronnie O’Sullivan a câștigat al șaptelea titlu mondial, egalând astfel recordul deținut de Stephen Hendry.

O’Sullivan, în vârstă de 46 de ani, devine cel mai în vârstă campion mondial din istoria Crucible, depășindu-l pe Ray Reardon, care a câștigat al șaselea titlu la 45 de ani în 1978.

Trump a câștigat șase din cele opt frame-uri de luni după-amiază, reducând scorul la 14-11. Dar O’Sullivan și-a securizat victoria și premiul principal de 500.000 de lire sterline, după ce a luat patru dintre primele șase frame-uri ale serii.

O’Sullivan ne-a spus că va fi și anul viitor la Crucible, atacând al 8-lea titlu. Asta pentru a nu mai împărți cu nimeni recordul…

Astfel, Ronnie deține 7 titluri de campion mondial (la egalitate cu Stephen Hendry), 21 de titluri din tripla coroană (Stephen Hendry 18), 15 breakuri maxime (John Higgins 12), cel mai rapid break maxim, 5 minute și 8 secunde (realizat în 1997 la Campionatl Mondial), 1.169 breakuri de peste 100 de puncte (John Higgins 897) și așa mai departe.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro