Vânzările de mașini chinezești au scăzut dramatic

559
 

Vânzările de mașini chinezești au scăzut pentru prima dată în aproape 30 de ani, semn al importanței de a pune capăt disputei comerciale a țării cu SUA, pe măsură ce economia mondială începe să falimenteze.

Vânzările de vehicule de pasageri din China continentală au scăzut anul trecut cu 5,8%, ajungând la 22,35 m, potrivit Asociației China pentru pasageri. În ciuda progreselor înregistrate în negocierile comerciale dintre SUA și China, analiștii au avertizat că asigurarea unui acord comercial rămâne o provocare, în timp ce o defalcare a negocierilor va declanșa turbulențe proaspete pe piețele financiare.

Joshua Mahony, analist de piață la platforma de tranzacționare financiară IG, a declarat: „În aceste negocieri rămâne încă un timp considerabil. Cu toate acestea, pentru cei care speră să vadă ceva tangibil în această săptămână, ar putea fi o oarecare dezamăgire că lucrurile nu se mișcă într-un ritm mai rapid „.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro