Un târg de joburi pe stilul generației Z!

1783
 

Săptămâna viitoare, până pe 2 decembrie 2018, are loc un târg de joburi Angajatori de TOP Virtual, a 12-a ediție, un proiect de recrutare online care reunește 160 de angajatori și 9000 de oportunități de carieră pe www.hipo.ro.

Toamna aceasta au confirmat prezența peste 160 de companii din industrii diverse, oferind peste 9000 de oportunități de carieră atât candidaților cu profil tehnic cât și celor cu profil non-tehnic. Câteva dintre domeniile în care sunt deschise joburi sunt: IT, FMCG, Servicii și BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Auto, Turism etc.

Principalul avantaj oferit de Angajatori de TOP Virtual este că evenimentul elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de orașul în care aceștia locuiesc. În plus, un astfel de eveniment se diferențiază prin eficiență în procesul de aplicare. Candidații pot „vizita” rapid un stand sau altul și pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro. Nu există costuri de transport și/ sau cazare, iar cei care sunt în căutarea unui job pot accesa evenimentul din fața laptopului, indiferent de oră. Cei care vor accesa evenimentul au acces la joburi și din alte orașe decât cel în care locuiesc, ceea ce se înseamnă accesibilitate la o plajă mai largă de oportunități de carieră și șanse mai mari de a obține un job dorit.

Având în vedere adaptabilitatea digitală nativă a tinerilor din generația Z, evenimentul Angajatori de TOP Virtual poate fi apreciat ca un eveniment adresat lor. Felul în care tehnologia s-a integrat în viața lor reprezintă un avantaj în modul de accesare și utilizare a platformei dedicate evenimentului. Nativi digital, ținerii care aparțin generației Z sunt mai deschiși să participe la astfel de evenimente, iar pentru angajatori, platforma online Angajatori de TOP Virtual scoate în evidență brandul de companie și oferă posibilitatea companiilor să își personalizeze profilul sau să activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Platforma este ușor de accesat și navigat.

Ce presupune participarea la cel mai mare târg de joburi online? Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidații trebuie să își creeze un cont și un CV pe site –ul www.hipo.ro. După logare, vor putea aplica la toate joburile de interes. Participanții au posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și / sau orașul de interes.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro