Un milion de utilizatori și nu mai puțin de 1,25 de miliarde de euro transferați la nivel global pentru TransferGo

11
 

de Elena Popescu

Compania de transferuri online, TransferGo a ajuns la un milion de utilizatori la nivel global, de asemenea numărul transferurilor operate până acum a trecut de 3 milioane.

Depășind 3 milioane de transferuri, peste 300.000 dintre acestea au fost operate către România, serviciile companiei fiind disponibile în 48 de țări.

”Creşterea numărului de utilizatori ai platformei este, pe de-o parte, o dovadă de încredere a consumatorilor noştri, dar şi un indicator al creşterii nivelului de maturitate al acestora în ceea ce privește utilizarea de produse digitale”, a declarat director al companiei, Marius Nedelcu.

La începutul anului 2019, TransferGo a raportat o creștere de 100% față de anul trecut, cu un total al volumelor transferate de 1,25 de miliarde de euro la nivel global.

Compania a fost înfiinţată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri şi în Vilnius, Berlin, Istanbul şi Varşovia.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro