Un loz de 1 milion $, cadou pentru o soție

276
 

Un bărbat din statul Virginia (SUA) şi-a surprins soţia cu un tichet de loterie câştigător în valoare de un milion de dolari. Acesta îi oferise tichetul drept cadou de Valentine’s Day, informează UPI.

Terry Mudd a cumpărat biletul după ce a uitat să ia ceva de pe lista de cumpărături. El i-a oferit soţiei, Madonna, tichetul drept cadou de Valentine’s Day,  cu un mesaj pe care scria „pensionarea lui Terry+Madonna”.

Cuplul a optat să ridice banii în numerar – 657.030 de dolari după impozitare, în loc să primească toată suma de un milion pe o perioadă de 30 de ani.

Cei doi au cumpărat o rulotă şi au afirmat că plănuiesc să călătorească când vor ieşi la pensie.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro