Primul zbor de încercare al avionului taxi aerian al lui Boeing este un succes. Prototipul vehiculului aerian de pasageri este alimentat de la baterie și va parcurge o distanță de 50 de mile.

Boeing și filiala Textron Bell se află în parteneriat cu Uber, în timp ce organizează planurile pentru un serviciu de taxi aerian numit Uber Air.

Directorii Boeing sunt convinși că sunt pe drumul cel bun către dezvoltarea taxiurilor aeriene autonome la cerere. Boeing a lansat un video al unui zbor de încercare care arată că autovehiculul său de pasageri este pregătit pentru o cursă și o aterizare controlată.

Primul zbor reprezintă un important pas înainte în viitorul mobilității aerului urban sigur.

Boeing se află într-o cursă cu producătorii tradiționali de aviație, precum și cu firmele de tehnologie și start-up-uri pentru a dezvolta taxiuri aeriene autonome. Filiala Bellron, care are elicoptere lungi de construcție, lucrează, de asemenea, la mici aeronave fără pilot care, teoretic, vor transfera persoane pe distanțe scurte în orașe.

Uber intenționează să lanseze Uber Air până în 2023. Alții care au studiat noua industrie consideră că administrația federală a aviației ar putea dura mult mai mult pentru a semna taxele aeriene care zboară în jurul orașelor.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro