Evoluție în turismul românesc la încasări

1379
 

Turismul românesc a cunoscut creșteri pe toate planurile grație măsurilor luate de Executiv în ultimul an. Turiștii străini care au au vizitat România au cheltuit cu 120 de milioane de euro mai mult  față de primele nouă luni ale anului  2018.

Institutul Național de Statistică a confirmat în mod oficial dezvoltarea turismului din perspectiva încasărilor și a numărului de turiști străini care au vizitat România.

În primele 9 luni ale anului, în medie, un turist străin a cheltuit 2367,7 lei în timpul sejurului în România, cu aproximativ  50 de euro mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. În total, turiștii străini au cheltuit aproximativ 1,1 miliarde de euro, ceea ce înseamnă încasări mai mari aproximativ 120 milioane de euro în plus pentru industria românească.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro