Topul celor mai bine plătiți antrenori de fotbal din Europa

67
MADRID, SPAIN - APRIL 19: Head coach Diego Simeone of Atletico Madrid celebrates his sides fourth goal during the UEFA Europa League Semi Final first leg match between Atletico Madrid and Valencia at Vicente Calderon stadium on April 19, 2012 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)
 

de Teodor Chiriac

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine plătit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorită contractului său de 22 de milioane de euro, care expiră în 2022.

Pe locul doi se află Jose Mourinho, cu 31 de milioane de euro, care a obţinut 17 milioane de euro după plecarea de la Manchester United.

Pe locul trei se situează Thierry Henry, care a fost antrenor la AS Monaco doar trei luni, dar a primit la plecat 20,5 milioane de euro. El mai a câştigat până la 25,5 milioane de euro din contracte cu Samsung, Renault, Beats şi Cadbury.

Tehnicianul de la Manchester City, Pep Guardiola, este al patrulea, cu 24 de milioane de euro, iar Ernesto Valverde, de la FC Barcelona, ocupă locul 5, cu 23 de milioane de euro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro