București sau micul Micul Paris așa cum își câștigase notorietatea înainte de anii Revoluției a devenit astăzi un punct important pe harta internațională a distracției și a petrecerilor foarte scumpe. În ultimii ani, mai multe celebrități cotate la nivel internațional s-au perindat prin cluburile de noapte ale capitalei. Și pentru că aleg să trăiască pe picior mare, vedetele s-au cazat de fiecare dată la cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti. Care sunt acestea, vi le prezentăm chiar în cele ce urmează.

1. Epoque Hotel – Relais & Chateau este hotelul situat în inima orașului București, în apropiere de Parcul Central Cișmigiu. Epoque este un hotel de cinci stele care a adoptat arhitectura stilului clasic francez. Pentru o noapte petrecută în una din cele 45 de camere ale hotelului, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 800 lei (prețul unei camere standard). Interioarele respectă stilul Neo-Românesc tipic primei jumătăți a secolului XX. De asemenea, Epoque este primul hotel din țară care a devenit membru Relais&Chateaux, această mutare fiind una importantă pe harta turismului de lux din România.

2. Grand Hotel Intercontinental se află pe Calea Victoriei, la doar câțiva pași de Muzeul Național de Artă și Ateneul Român. Pentru o noapte petrecută la Grand Hotel Intercontinental plătești în jur de 500 de lei pentru o cameră standard. Hotelul are două restaurante rafinate care oferă o gamă largă de specialități balcanice, preparate românești și preparate internaționale. Locul este foarte apreciat, mai ales că se află la doar 25 de minute distanță de aeroportul Henri Coandă.

3. Radisson Blu Hotel este în centrul orașului București, la doar 3 kilometri de Palatul Parlamentului. Hotelul dispune de 487 de camere și apartamente cu design contemporan. De asemenea, aici găsești cel mai mare cazinou din România, precum și alte magazine exclusiviste. O noapte de cazare aici costă aproximativ 500 de lei pentru o cameră standard. Radisson Blu este proprietatea firmei București Turism și este controlată de grupul israelian Elbit Imaging. Valoarea evaluată a hotelului se ridică la peste 100 milioane de euro net.

4. Intercontinental este hotelul de cinci stele situat în Piata Universității. Acesta oferă turiștilor o vedere spectaculoasă spre centrul Bucureștiului. Hotelul a fost construit în perioada comunistă și este una dintre cele mai înalte clădiri din țară. Intercontinental dispune de 283 de camere și este singurul din capitală care deține o sală de conferințe și un centru de spa cu piscină la peste 70 de metri înălțime. De asemenea, unul din apartamentele hotelului este singurul din capitală care deține saună și pian. Prețul unei camere standard pentru o noapte pornește de la 500 de lei.

5. JW Marriott rămâne în continuare una dintre alegerile de top pe care le fac turiștii atunci când aleg să își petreacă vacanțele în România. Hotelul dispune de 402 camere și 6 restaurante de lux ce servesc mâncăruri gourmet. Clădirea este construită în stilul clasic și se află chiar lângă Palatul Parlamentului, fiind de-a lungul timpului destinația perfectă atât pentru diverși șefi de stat, cât și pentru mai mulți membri ai familiilor regale. În 2007 și 2008, hotelul a avut cea mai mare cifră de afaceri din București.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro