Dacă te-ai gândit vreodată să îi oferi unui cățel o părticică din timpul tău, dar nu știi care ți s-ar potrivi cel mai bine să iți stea alături, revista Business Talks îți prezintă Topul celor mai loiale rase de câini.

Pe primul loc se situează Labradorul Retriever datorită temperamentului său blând și lipicios cu toată lumea. Labradorii sunt perfecți pentru familiile cu copii mici. Ei vor să le facă tuturor pe plac și sunt extrem de prietenoși, motiv pentru care nu sunt totuși cei mai buni câini de pază.

  1. Labrador Retriever

Datorită abilităților sale de sportiv înăscut, Labradorul este de multe ori ales pentru a fi câine polițist, îndrumător pentru persoanele nevăzătoare sau cu dizabilități și detector de droguri.

  1. Boxer

Talia medie și părul scurt fac din boxer un câine grozav de apartament. Aceștia sunt extrem de jucăuși, atenți cu copiii și afectuoși. Boxerii sunt foarte atașați de stăpân, iar dacă trăiesc într-o familie aceștia vor forma o relație mai strânsă cu un anumit membru al familiei. Loialitatea și iubirea lor nu cunoaște limite.

  1. Mastiff

Rasa de câini Mastiff cuprinde mai multe variații, cei mai cunoscuți fiind cel Napoletan, cel Englez și cel Tibetan. Este un câine pe cât de uriaș, pe atât de calm și afectuos. Sunt impresionabili prin statura lor, dar și datorită faptului că sunt extrem de loiali stăpânilor.

  1. Saint-Bernard

Saint-Bernardul este o rasă de câine uriaș, originar din Alpii Elvețieni, unde era deseori utilizat pentru a salva călătorii și alpiniștii care se rătăceau sau accidentau pe cărările alpine. Interesant despre acest câine este că numele său provine de la trecătoarea Saint-Bernard, unde a trăit cel mai de seamă reprezentant canin al acestei rase, care a salvat 40 de vieți omenești între 1800 – 1812. Este câinele ideal pentru cei care au posibilitatea de a-i oferi suficient spațiu și resurse.

  1. Rottweiler

Rottweilerul este de asemenea un câine de origine germană și, deși este temut de foarte multe persoane, el este de fapt unul dintre cei mai loiali și calmi câini. Dacă este bine dresat, rottweilerul este extrem de loial, dar și jucăuș și blând.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro