Top 5 biciclete ciudate ale lumii

biciclete
biciclete

Revista Business Talks vă prezintă un top inedit, al celor mai ciudate biciclete din lume.

Lista celor mai ciudate biciclete ale lumii este următoarea:

#1 Bicicleta – Tractor

Cântărind nu mai putin de 450 kilograme, bicicleta se bucură de prioritate în trafic. Tânărul inventator olandez este un adevărat pasionat al vehiculelor bizare.

#2 Bicicleta – WC

Să sperăm că această bicicletă nu are chiar toate opţiunile active, însă, credeţi sau nu, chiar se lucrează la crearea unei motociclete care are ca și combustibil excrementele umane. Mințile luminate din spatele acestei motociclete sunt cei de la compania TOTO din Japonia.

#3 Bicicleta limuzină 

Nu e ea chiar cea mai luxoasă bicicletă, însă primeşte premiul pentru cea mai lungă bicicletă din lume. Aceasta a fost creată de către nişte indonezieni inventivi, din ţevi ruginite şi măsoară aproximativ 14 metri.

#4 Bicicleta pătrat 

Este cu siguranță o bicicletă care va ridica toate privirile! Curios este modul prin care ar trebui să cobori de pe ea.

#5 Bicicleta de tuns iarba 

Această bicicletă este dovada clară a faptului că lenea chiar este mama tuturor invenţiilor. Acum tunsul gazonului poate deveni mai distractiv!

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro