Cel mai tare cartier din lume se află în Madrid

3110
 

Și acum ceva despre Madrid!

Pentru a-și celebra cei 50 de ani de existență, vestita revistă Time Out s-a gândit să aleagă cel mai tare cartier din lume, asta după ce a făcut lista celor mai tari 50 de cartiere din lume.

La respectiva selecție au participat 15.000 dintre cititorii revistei care au decis că primul cartier de pe lista celor 50 este neapărat Embajadores din Madrid.

Embajadores care se află în sudul Capitalei Spaniei, dincolo de Puerta del Sol, a fost ales datorită efervescenței vieții sale culturale, a fațadelor clădirilor care au devenit adevărate opere de artă, a întâlnirii artiștilor de piețe precum Tirso de Molina și celebrelor sale centre culturale precum Tabacalera and La Casa Encendida, clădiri – bastion ale Madridului.

“Embajadores este dovada vie că orașul se transformă, mergând spre viitor fără a renunța, câtuși de puțin, la trecut”, scrie Time Out.

Pe de altă parte, viața culturală a acestui cartier nu îl face să fie și foarte prietenos din punct de vedere financiar. Astfel, chiriile în Embajadores sunt printre cele mai ridicate din Madrid și nici AirBnB nu ajută prea mult.

Embajadores nu este singurul cartier care apare în Time Out. Astfel un alt candidat este  cartierul Sant Antoni din Barcelona.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro