Ingeniosul Elon Musk, dezvoltatorul mașinilor Tesla și cel care a promis că va coloniza planeta Marte în 2024, a dat-o pe…. tequilla. Mai precis a înregistrat Teslaquilla ca viitoare marcă a alcolului pe care îl va comercializa.

Elon Musk, cunoscut drept un miliardar execentric, a și postat pe Twitter o fotografie cu noul său produs, care este făcut exclusiv din agave.

Culmea, de data asta treaba pare serioasă, pentru că denumirea mai apăruse de un 1 aprilie, când același Musk a postat un soi de banc: cică principalul său producător de componente auto electrice este în pragul falimentului și a fost găsit leșinat, într-o Tesla Model 3, înconjurat de mai multe sticle de tequilla. Goale, bineînțeles…

Culmea, tot atunci, ”cineva” a cerut să i se înscrie acest nume undeva în Jamaica, așa că treaba nu mai pare deloc o glumă nesărată.

Una peste alta, n-ar fi exclus un paradox: viitoarele modele Tesla să fie finanțate tocmai de către o băutură pe nume Teslaquilla.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro