TAROM a împlinit 64 de ani de la înființare

6034
 

Compania Tarom a împlinit 64 de ani de la înființare, ieri. În decursul celor 64 de ani, compania TAROM a trasportat peste 100 de milioane de pasageri. Aniversarea va marca retehnologizarea companiei, astfel, se va lansa prima aplicație mobilă din istoria TAROM și se va implementa primul sistem de Client Relations Manager.

TAROM este o parte vie a istoriei aviaţiei civile din România. Este un simbol puternic al inovaţiei şi calităţii în transporturile aeriene. Este o dovadă a excelenţei pilotajului românesc. Sunt onorat să fac parte din echipa TAROM şi să reprezint astăzi o companie care a făcut şi continuă să facă istorie atât în România cât şi în lume. Le transmit, şi pe această cale, tuturor celor care au construit această companie, un respectuos La mulţi Ani!”, a declarat Werner Wilhelm Wolff, director general TAROM.

„În mai puţin de o săptămână vom activa un sistem integrat de relaţii cu clienţii, un call center activ şi conturi personale pentru toţi pasagerii. Promovăm o nouă paradigmă comercială, implementăm unelte noi de vânzări şi performanţă, totul pentru a redeveni o companie prietenoasă care să străduieşte să fie mai bună pentru pasagerii noştri”, spun reprezentanții TAROM.

În luna iulie a acestui an, TAROM anunța achiziția a 5 aeronave Boeing 737 MAX 8 pentru a aduce pasagerilor performanțe excepționale, fiabilitate și eficiență, aeronavele urmând să intre în flota TAROM până în 2023.

TAROM – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României a fost înfiinţată în 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.
Compania națională operează peste 50 de destinații proprii și destinații deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro