Tabără la mare organizată de DGASPD din cadrul AEDOPS

Tabără la mare organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației  Europene a Drepturilor  Omului  și Protecției Sociale pentru 20 de copii din familii defavorizate.

În perioada 26-29 august 2021, Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane  cu Dizabilități – AEDOPS ROMÂNIA a organizat tabăra destinată copiilor proveniţi din famili defavorizate.

Mihai Căldăraru, un om care se implică şi oferă clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizând pertinente evenimente pentru asemenea categorii de copii, având certe calităţi şi de bun psiholog, o persoană pragmatică, a reuşit să organizeze acest eveniment, împotriva faptului că cei care oferă sponsorizări, pentru asemenea educative şi 8necesare acţiuni, au scăzut în mod dramatic, fapt ce impune participarea unui număr mai mic de copii la taberele de creaţie.

A onorat cu prezenţa, la sensibila şi antrenanta activitate, un om care ştie să se muleze pe asemenea situaţii. Copiii au beneficiat şi de binefăcătoarele apei cristaline de pe malul mări, care le-au întărit sistemul imunitar.

Mihai Căldăraru este conştient că fără bunătatea sponsorilor nu se putea face nimic, iar acum când totul s-a întâmplat, iar proiectul a avut succes, le mulţumeşte tuturor celor implicaţi şi bineînţeles societății TONELI HOLDING, care l-a ajutat foarte mult.

Mihai Căldăraru face un apel de suflet pentru cei cu dare de mână şi cu inima alături de cei care au probleme şi nevoi speciale, să-şi deschidă punga inimii, să devină generoşii sponsori ai viitorului acestor copii.

Copiii cazaţi la Vila Rândunica din Eforie Sud sunt bucuroşi că datorită campaniei umanitare Dăruiește  Un Pic de Soare, Nu totală Nepăsare, au avut ocazia unică până acum, de a vedea Marea Neagră şi frumuseţile staţiunii unde îşi desfăşoară activitatea.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro