Superdry a ajuns și în România

2321
 

Brandul de haine britanic Superdry devenit celebru peste noapte după ce un tricou produs de ei a fost purtat de David Beckham într-o fotografie a venit în București. Superdry a inaugurat cel mai mare magazin al său în România într-un mall din Capitală.

”Am intrat în magazin, am deschis coperta din față a calendarului și am văzut că poartă unul dintre tricourile noastre, iar pe coperta din spate încă un altul. A fost un moment incredibil.[…] Asta a fost în 2005. Astăzi, Superdry face 139 milioane de lire sterline pe an” declara, în 2010, unul dintre cofondatorii brandului britanic Superdry, povestind pentru prima dată cum o fotografie cu fotbalistul David Beckham i-a făcut celebri în toată lumea și le-a deschis ascensiunea spre o afacere de milioane.

Într-un editorial publicat pe Daily Mail, întreprinzătorul James Holder povestește cum a făcut avere cu ajutorul lui David Beckham, fără ca măcar să îl ceară. Tricoul purtat atunci de fotbalist este numit “tricoul celor 395 de milioane”.

Pe 22 noiembrie, în AFI Cotroceni din Capitală, a fost inaugurat cel mai mare magazin al brandului preferat și purtat de David Beckham. Superdry a fost adus în România de Fashion&Friends Company, cu francize de succes în țările din zona de sud-est a Europei. Înființată inițial în Serbia, Fashion&Friends Company este prezentă astăzi, ca lider absolut pe piața de fashion, în Croația, Muntenegru, Serbia,Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri ca Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein ori Desigual.

Intrarea pe piața din România este un pas mare și important pentru Fashion&Friends Company. ”De aproape 30 de ani suntem lideri în industria fashion din Serbia, Muntenegru, Croația și Macedonia, fiind ambasadorii unora dintre cele mai faimoase și populare branduri. Unul dintre acestea este Superdry, brandul britanic care oferă un twist de colecții urbane, cool și neobișnuite oamenilor care pun preț pe calitate și autenticitate” , a declarat Jasenka Stekić, director de marketing și dezvoltare la Fashion&Friends Company.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro